طبق لذيذ ومناسب مع جو الصيف...طريقة عمل بودنج النسكافيه


المقادير:
300 جرام بسكويت سادة
3 معالق كبيرة نسكافيه٬ مذوّبة في نصف كوب ماء
350 جرام قشطة
2 معلقة كبيرة كاكاو
كوب سكر ناعم
كوب ونصف كريمة لباني مخفوقة

الطريقة:
1- اغمسي البسكويت في النسكافيه.

2- هاتي طبق ورصي في قاعدته طبقة من البسكويت المطعم بالنسكافيه.

3- اخلطي القشطة مع الكاكاو والسكر الناعم كويس لغاية ما الخليط يبقى ناعم أوي، وبعد كده حطي نصف كمية الخليط ده فوق البسكويت اللي في الطبق، وبعد كده حطي نصف كمية الكريمة المخفوقة.

4- كرري نفس الخطوات مرة تانية، يعني حطي طبقة من البسكويت وعليها طبقة من القشطة وعليها طبقة الكريمة.

5- حطي البودنج في الثلاجة لمدّة 3 ساعات، وبعد كده قدميه بارد.. وبالهنا والشفا.

المشاركات الشائعة